دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

مرکز آموزشی درمانی امام حسین (ع)

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
06 آبان 1404 سایت قدیم English
bg

 

واحد بهداشت محیط

 

مسئول واحد: سرکار خانم مهندس مریم سیاهبانی

شماره تماس داخلی واحد: 211

موقعیت جغرافیایی: ساختمان اداری ، طبقه B، جنب رادیولوژی

 

 

شرح وظایف ، اختیارات و مسئولیت ها

  1. تهیه وتدوین مطالب آموزشی وتشکیل جلسات آموزشی مرتبط با بهداشت محیط وبهداشت عمومی برای پرسنل بخش رده های مختلف
  2. نظارت ومداخله درعقدقراردادهای خدماتی بیمارستان ومطالبه کارت معاینه پزشکی، کارت معاینه کارگری وگواهینامه آموزش بهداشت عمومی پرسنل مشمول قانون
  3. کنترل بهداشتی آب مصرفی ازنظر کمی وکیفی وانجام آزمایشات دوره ای میکروبی وشیمیایی وکلرسنجی بااستناد به دستورالعمل ها، استانداردها وشرایط موجود
  4. نظارت، بررسی وکنترل بهداشتی برکلیه مراحل مختلف جمع آوری، تفکیک، انتقال، نگهداری موقت ودفع زباله های بیمارستانی ونیز جلوگیری ازفروش وبازیافت زباله بیمارستانی
  5. نظارت وکنترل بهداشتی برنحوه دفع فاضلاب بیمارستان ودرصورت وجود معضل، ارائه پیشنهادهای اجرایی مناسب
  6. کنترل حشرات وجوندگان باالویت بهسازی محیط، دفع بهداشتی زباله ودرصورت نیاز، استفاده اصولی ازروش های شیمیایی
  7. نظارت ومداخله درتهیه وکاربرد مواد گندزدا وپاک کننده بیمارستان
  8. اقدام لازم درزمینه تهیه البسه وملزومات مورد نیازدر سمپاشی وضدعفونی (روپوش، کلاه، دستکش، ماسک، چکمه و...) وتدارک سموم وموادگندزدا ودیگر تجهیزات ووسایل مورد استفاده درسمپاشی وضدعفونی باهماهنگی مسئولین بیمارستان
  9. بررسی وضعیت فنی وبهداشتی سیستم تهویه مطبوع بیمارستان( گرمایش، سرمایش) وپیگیری درجهت رفع مشکلات احتمالی موجود
  10. نظارت فنی وبهداشتی مستمر برنحوه کارآشپزخانه شامل: (شرایط بهداشت محیطی آشپزخانه، وضعیت سردخانه، انبار نگهداری موادغذایی، سرویس های بهداشتی، بهداشت فردی پرسنل بخش، اطاق استراحت پرسنل بخش، شستشوو ضدعفونی ظروف، شستشو وضدعفونی سبزیجات خام مورد استفاده، وضعیت بهداشتی موادغذایی آماده طبخ وسایل وظروف مورداستفاده و...)
  11. نظارت وکنترل دائم برامور مربوط به رختشویخانه ورعایت کلیه نکات ایمنی وبهداشتی ازنظر تفکیک البسه عفونی ازغیرعفونی درهنگام شستشو واستفاده ازدستگاه های شوینده اتوماتیک ومواد پاک کننده مناسب ونهایتا" ضدعفونی واطوکشی البسه بخش عفونی وآلوده
  12. بطور کلی نظارت وکنترل لازم بهداشتی برکلیه بخش ها- همکاری وهماهنگی بامدیران ومسئولین قسمت های مختلف درحیطه شغلی ووظایف سازمانی تعیین شده.

 

 

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: